Prehľad poskytovateľov outsourcingu na Slovensku - Pomffyová, Mária
Outsourcing IT ako najmodernejší spôsob správy informačných systémov a technológií v spoločnostiach. Prehľad o riešeniach pre rôzne veľké spoločnosti na Slovensku.