Možnosti zvyšovania konkurenčnej výkonnosti slovenskej ekonomiky - Kopkáš, Peter
Rast konkurenčnej schopnosti slovenskej ekonomiky - prioritné kritérium sociálno-ekonomického rozvoja. Dominantné ciele slovenskej ekonomiky. Ako dosiahnuť tieto ciele. Účasť Slovenska na spoločnom európskom trhu. Využitie potenciálnych možností vyššieho prílevu priamych zahraničných investícií. Existujúca technologická medzera slovenskej ekonomiky. Stratégia nízkych nákladov by sa mala nahradiť stratégiou high-tech.