Elektronický obchod v strojárskom a chemickom priemysle na Slovensku a EÚ - Delina, Radoslav
Zavádzanie riešení elektronického obchodu napomáha vylepšiť podnikové procesy, manažment dodávateľského reťazca a taktiež manažment vzťahov so zákazníkmi. V súčasnosti sa realizuje výskum stavu využívania riešení elektronického obchodu v strojárskom a chemickom odvetví na Slovensku. Metodológia výskumu vychádza z európskej metodológie eBusiness W@tch, ktorá zároveň umožňuje porovnať vo vybraných aspektoch súčasný stav na Slovensku s európskym priemerom.