Globalizácia a jej vplyv na investovanie v SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Definícia globalizácie podľa vybraných autorov. Globalizácia - jej vývoj, dôsledky, investovanie. Zákony SR, ktoré súvisia s investíciami domácich podnikov ako aj so zahraničnými investíciami. Nové pravidlá v oblasti poskytovania individuálnej štátnej pomoci investorom. Zmeny v pravidlách poskytovania regionálnej investičnej pomoci po 1.12.2006.