Interakcia hospodárskej a sociálnej politiky v globalizačnom procese - Blašková, Mária
Vzájomné pôsobenie hospodárskej a sociálnej politiky. Účinná hospodárska politika a vytváranie zdrojov pre financovanie výkonov sociálnej politiky. V akých oblastiach ovplyvňuje hospodárska politika sociálnu politiku a naopak. Globalizácia a jej dôsledky - výzva pre hospodársku a sociálnu politiku.