Is there equity in access to higher education? (Impact of higher education reforms on access to higher education - case study of Slovakia) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Špecifická charakteristika vzdelávania. Vývoj slovenského vyššieho vzdelávacieho systému v posledných 15-tich rokoch. Aspekt spravodlivosti existujúceho systému. Významná úloha ľudského kapitálu v procese vzdelávania.