Hodnotenie udržateľnosti dlhodobej realizácie v účtovných výkazoch podnikov - Mokošová, Daša, 1979-
Dobrovoľné koncepčné rámce používané pri vykazovaní (GRI smernice, AA 1000 Assurance Standard - štandard spoľahlivosti) a indikátory eko-efektivity slúžia obchodným spoločnostiam pri prezentovaní ich ekonomického, environmentálneho a sociálneho výkonu. Vykazovanie udržateľnosti výkonu.