Analýza podpory predaja na slovenskom mediálnom trhu - Hrušovská, Dana, 1964-
Vývoj reklamného trhu na Slovensku do roku 2006. Analýza výdavkov na reklamu v jednotlivých typoch médií založená na získavaní údajov o čistých tržbách z predaja reklamy od vydavateľov, vysielateľov, outdoorových spoločností, mediálnych zastupiteľstiev a mediálnych agentúr. Vzhľadom na stále rastúci trend investovania do reklamy, podpory predaja môžeme konštatovať, že reklama a podpora predaja sú nevyhnutné súčasti dnešného podnikania. Prejavujú sa nové formy reklamy, online, out of home ako aj tradičné formy reklamy.