Význam medzinárodnej spolupráce vo vývoji účtovnej profesie - Surový, Vladimír
Nevyhnutnosť medzinárodnej spolupráce aj v účtovnej profesii. Vznik a činnosť Chorvátskeho zväzu účtovníkov a finančných pracovníkov (RIF). Informácia o 42. sympóziu RIF.