Klasifikácia lízingu ako kľúč k jeho správnemu vykazovaniu - metóda "90 percent test" - Vašeková, Miroslava, 1978-
Členenie lízingu pre potreby účtovného zobrazenia na finančný a operatívny. Použitie metódy "90 percent test" na určenie či ide o finančný alebo operatívny prenájom.