Vplyv globalizácie na svetovú dopravu - Hansenová, Heda
Zmeny vo vývoji medzinárodnej dopravy. Makroekonomické a mikroekonomické faktory. Zmena úloh. Doprava a Európska únia. Implementácia právnych predpisov EÚ do právneho systému Slovenskej republiky.