Vplyv správnych orgánov na výkonnosť firmy - Okruhlica, František
Správne orgány ako základné vnútorné nástroje správy podniku. Strategický správny orgán. Kolektívny správny orgán ako komunikačný priestor. Zmätok a neujasnenosť pozícií pri presadzovaní výkonnosti. Poukázanie na súčasný stav v činnosti správnych orgánov, ich problémy pri vymedzovaní svojej agendy a možnosti ich profesionalizácie.