Technické zhodnotenie z účtovného a daňového hľadiska - Vépyová, Mária
Technické zhodnotenie dlhodobého hmotného a nehmotného majetku pre účely účtovania a na účely zákona o dani z príjmov. Technické zhodnotenie v závislosti od rozhodnutia účtovných jednotiek môže ovplyvniť výšku nákladov alebo majetku a tým ovplyvniť výsledok hospodárenia.