Odložená daň z príjmov v účtovníctve podnikateľskej účtovnej jednotky - Šlosárová, Anna
Všeobecne o dôvodoch účtovania odloženej dane z príjmov. Dôvody vzniku odloženej dane z príjmov. Metódy výpočtu odloženej dane z príjmov. Odložená daň z príjmov z dočasných rozdielov. (Účtovná hodnota - daňová základňa) x 0,19 = odložená daň. Príklady