Implementácia požiadaviek regionálneho trhu práce do ekonomického vzdelávania (so zameraním sa na obchodné akadémie v SR) - Buchová, Jarmila
Informácia o predbežných výsledkoch prvej fázy projektu ESF, ktorý rieši Katedra pedagogiky NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave. Analýza požiadaviek regionálnych zamestnávateľov na absolventov obchodných akadémií je východiskom pre inováciu pedagogickej dokumentácie. Cieľom projektu je implementácia týchto požiadaviek do obsahu, metód a prostriedkov ekonomického vzdelávania.