Bilančná politika, zmeny účtovných odhadov a chyby podľa Medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva - Krupová, Lenka
Zmysel štandardu IAS 8 - Bilančná politika, zmeny účtovných odhadov a chyby. Predchádzajúca verzia štandardu. Mimoriadne položky prezentované vo VZaS podľa IAS 8 (do konca roka 2004). Teoretický prístup. Praktické problémy. Bilančná politika. Voľba a aplikácia zásad bilančnej politiky. Konzistentné uplatňovanie zásad bilančnej politiky. Zmeny zásad bilančnej politiky. Vykazovanie zmien zásad bilančnej politiky. Zmeny účtovných odhadov. Chyby. Príklady.