Výkaz ziskov a strát v komerčnej poisťovni - Juhászová, Zuzana, 1970-
Konštrukcia výkazu ziskov a strát. Technický výsledok hospodárenia. Technické výnosy poisťovne. Technické náklady poisťovne. Finančný výsledok. Výkaz ziskov a strát podľa IAS/IFRS.