Plánovacie nástroje na regionálnej úrovni v podmienkach SR - Betáková, Janka
Plánovanie ako jeden z nástrojov regionálnej politiky. Štrukturácia plánovacích procesov. Ciele regionálneho plánovania. Regionálny plán ako základný plánovací nástroj. Základné úlohy územného plánovania. Integrovaná koncepcia územného rozvoja.