Miestne správy a verejno súkromné partnerstvá v Slovenskej republike - Staňo, Roman
Verejno súkromné partnerstvá sú v súčasnosti jednou z najprogresívnejších aktivít, ktoré môžu formovať ekonomický, sociálny a kultúrny život v určených oblastiach k dosiahnutiu špecifikovaných cieľov. Základnými princípmi sú vzájomné porozumenie, dobrá spolupráca, vzájomné ciele, vzájomná realizácia a kontrola. Tieto podmienky musia byť realizované miestnymi správami a súkromnými podnikateľskými subjektami navzájom.