Zjednotenie Nemecka - ekonomická a demografická katastrofa - Černěnko, Tomáš, 1981-
Ekonomické a demografické dôsledky zjednotenia Nemecka. Nesplnené očakávania, s ktorými staré a nové spolkové krajiny pri zjednotení počítali.