Prípadová štúdia ako metóda rozvoja znalostí - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Charakteristika prípadovej štúdie v kontexte jej využitia pri výučbe ekonomických predmetov a prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu zameraného na problematiku riešenia prípadových štúdií.