Náčrt možnosti ďalšieho vzdelávania sa obyvateľstva regiónov SR - Vlčková, Viera
Ponímanie vzdelávania ako nevyhnutného nástroja rozvoja a profitu podnikov a inštitúcií. Možnosti ďalšieho vzdelávania obyvateľstva formou celoživotného vzdelávania. Medzinárodné dokumenty upravujúce celoživotné vzdelávanie. Biela kniha Európskej únie. Legislatívna úprava a zastrešenie celoživotného vzdelávania na Slovensku. Súčasný stav vzdelanostnej úrovne obyvateľstva SR. Zabezpečovanie celoživotného vzdelávania na Slovensku.