Možnosti rozvoja spolupráce v cestovnom ruchu - Litomerický, Juraj
Cestovný ruch je odvetvie, ktorého efektívna existencia je možná len za funkčnej spolupráce zúčastnených subjektov. V cestovnom ruchu pôsobí množstvo subjektov a tak možnosti spolupráce sú rozsiahle. Reálne možnosti spolupráce na horizontálnej a vertikálnej úrovni sú uvedené v príspevku.