Ekonomický rast v znalostnej ekonomike a jej dôsledky - Černáková, Ivana
Informačné a komunikačné technológie (IKT) ako fyzický kapitál ekonomického rastu. Vplyv sektora IKT na zvyšovanie úrovne ekonomického rastu. Inovačný rozvoj. Ľudský kapitál a vzdelanie v znalostnej ekonomike. Nová ekonomika v dlhom období ponúka vysoký potenciál na rýchly ekonomický rast.