Les flux d 'IDE dans les pays du Groupe de Vysegrad dans le contexte de l'élargissement de l'Union européenne - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Analýza prílevu priamych zahraničných investícií v krajinách Vyšehradskej štvorky za obdobie rokov 1990-2003. Prílev priamych zahraničných investícií v EÚ 15 (1990-2003). Priame zahraničné investície v krajinách V4 po ich vstupe do Európskej únie - po roku 2004.