Dialóg predstaviteľov verejného a súkromného sektora o spolupráci v cestovnom ruchu - medzinárodná konferencia - Novacká, Ľudmila, 1953-
Informácie o medzinárodnej konferencii, ktorá sa uskutočnila na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave dňa 3. mája 2007 v spolupráci so Zväzom miest a obcí Slovenska a Fakultou turistického a hotelového manažmentu v Opatiji. Závery, ktoré vyplynuli z rokovania.