Sú rovnakí a zároveň odlišní - Košťál, Daniel
Slovenský zákazník je vyzretejší, náročnejší a viac porovnateľný so zákazníkom vo vyspelejších krajinách EÚ. Na Slovensku vzniká viacero spotrebiteľských skupín. Ako nakupujú tínedžeri. Budúcnosť nakupovania.