Rozvráti trh s vínom ? - Lesay, Juraj
Vinárska reforma, ktorú navrhuje EK, môže rozvrátiť slovenský trh s vínom. Odmietajú ju vinári i ministerstvo. Reformu navrhujú najväčšie produkčné krajiny z juhu Európy. Obsah a zámery reformy. Možný dopad reformy na Slovensko.