Možnosti implementácie informačných technológií a prostriedkov výpočtovej techniky do výchovno-vzdelávacieho procesu v školskom a mimoškolskom vzdelávaní v oblasti účtovníctva - Vašeková, Miroslava, 1978-
Na základe analýzy stavu výchovno-vzdelávacích postupov pri výučbe účtovníctva používaných v pedagogickom procese boli navrhnuté a vypracované didaktické pomôcky. Vypracovanie efektívnej vyučovacej metódy podporovanej informačnými technológiami - e-learningového kurzu. Rozšírenie ponuky predmetov, ktorých obsahom sú informačné technológie ovplyvňujúce účtovné informačné systémy.