Daňové priznanie k DPH od 1. októbra 2007- komentár - Kováčiková, Helena
S účinnosťou od 1.10. 2007 bol novelizovaný zákon o DPH zákonom č. 215/2007 Z.z., ktorým sa menil a doplnil zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov, čo malo za následok úpravu tlačiva daňového priznania k dani z pridanej hodnoty. MF SR vydalo opatrenie č. MF/19376/2007-73, ktorým sa ustanovuje vzor daňového priznania k dani z pridanej hodnoty.