Vzájomný zápočet faktúr v cudzej mene (vyčíslenie kurzových rozdielov) - Šulovská, Miriama, 1980-
Fakturácia dodávok tovaru a služieb v cudzej mene, účtovanie úhrad vystavených v cudzej mene s dôrazom na úhradu ich vzájomným započítaním. Ilustračný príklad.