Význam identifikácie a kvantifikácie reštrikcií v procese hodnotenia efektov liberalizácie služieb - Vančíková, Jana
Empirické metódy hodnotenia liberalizácie sektora služieb. Význam identifikácie a kvantifikácie bariér v metodológii empirických štúdií. Analýza tvorby ekonomických modelov hodnotiacich dopady liberalizácie v sektore služieb s dôrazom na význam kvantitatívneho poznatku prekážok v odvetviach služieb.