Dotácie v jednoduchom účtovníctve - Lišková, Ľudmila
Postup pri poskytovaní nenávratných foriem financovania, ktorými sú dotácie a príspevky vo všeobecnosti upravuje zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy v z.n.p. Investičné dotácie. Dotácia investičného charakteru poskytnutá pred a po obstaraní investičného majetku. Prevázkové dotácie. Dotácie poskytnuté na úhradu. Ilustračné príklady.