Emocionálne kompetencie manažéra v marketingovej komunikácii v podmienkach novej ekonomiky - Szarková, Miroslava, 1951-
Nová ekonomika a psychologické vedy. Nová ekonomika si žiada nové zručnosti a nové kompetencie. Otázky spojené s inteligenciou a jej významom pre podnikovú a podnikateľskú prax. Racionálna inteligencia (IQ) a emocionálna inteligencia (EQ). Charakteristika IQ a EQ. Základné zložky, ktoré tvoria emocionálnu inteligenciu - charakteristika. Emocionálne kompetencie manažéra.