Novelizácia IAS 1 a predstavenie návrhu zmien pravidiel pre spoločné podniky - Mokošová, Daša, 1979-
Zhrnutie všetkých zmien vyplývajúcich z novelizácie IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky (Presentation of financial statments), ktorú Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) prijala vo finálnej podobe v septembri 2007. Predstavuje ďalšiu pomerne zásadnú zmenu v IFRS pravidlách na ktoré sú súčasní užívatelia zvyknutí.