Čo poškodzuje slovensko-maďarské vzťahy? - Weiss, Peter
Slovensko-maďarské vzťahy. Otázka odškodnenia Maďarov. Koncepcia spájania maďarského národa ponad hranice vytváraním právnych a inštitucionálnych väzieb medzi Maďarskou republikou a občanmi susedných krajín. Dianie na slovenskej politickej scéne.