Problematika malých a stredných podnikov - Šúbertová, Elena
Vývoj počtu malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Faktory ovplyvňujúce malé a stredné podniky v SR. Odvodové a daňové zaťaženie. Odvody do sociálnej a zdravotnej poisťovne. Problematika daní. Vývoj sadzieb DPH na Slovensku. Sadzby spotrebných daní z minerálnych olejov. Daň z príjmov fyzických osob. Daň z príjmov právnických osôb. Pretrvávanie problémov pri podnikaní.