Grand Tour-Od Dolomitov k Etne - Eliašová, Darina
Prezentácia talianskej kultúrnej turistiky na Bratislavskom hrade. Prvýkrát sa výstava predstavila v novembri 2005 v Obchodnom paláci v Bolzane. Pri príležitosti otvorenia výstavy vznikol katalóg s cestovateľskými poznámkami Goetheho, ktoré dopĺňajú zobrazené umelecké diela mapujúce túto cestu. Do 22. júla 2007 sa bolo možné sa s nimi zoznámiť na treťom poschodí Bratislavského hradu.