Formy marketingových komunikácií - Rakovská, Júlia, 1972-
Marketingová komunikácia ako dôležitý komunikačný faktor. Charakteristika foriem marketingovej komunikácie: reklama, publicita, osobný predaj, podpora predaja. Vznik názvu firmy alebo výrobku. Význam slova v reklame.