Adaptácia vzdelávania ekonómov v podmienkach Európskej únie - Kittová, Zuzana, 1975-
Nový predmet vo vyučovacom procese Ekonomickej univerzity v Bratislave - Európske a medzinárodné obchodné právo. Hodnotenie predmetu študentami školy. Zaradenie tohto predmetu do ďalších kurzov - Globalizácia a európska integrácia, Najnovšie trendy v medzinárodnom podnikaní.