Business English teaching - focus on specific goals to be achieved - Bláhová, Mária
Výber významných sekcií v procese výučby obchodnej angličtiny. Analýza potrieb. Komunikačné potreby. Pedagogické potreby. Potreby podnikania. Ako možno dosiahnuť úspech vo výučbe motivácia.