Úloha klastrových iniciativ pro fungování klastrů - Buček, Milan
Aktuálna problematika klastrov a klastrových iniciatív, ktoré predstavujú jeden z možných a v zahraničnej praxi overených spôsobov zvyšovania konkurencieschopnosti daného regiónu a budovanie hospodárstva založeného na znalostiach a inováciách. Klastre a klastrové iniciatívy - pojmy. Charakteristické znaky klastrových iniciatív a úspešných klastrových iniciatív. Model výkonnosti klastrových iniciatív. V podmienkach ČR je tento fenomén pomerne nový. Budovanie a posilňovanie regionálneho inovačného profilu.