Aktívna politika trhu práce (aktívna politika zamestnanosti) - Sobotová, Anna
Definícia politiky zamestnanosti. Nástroje aktívnej politiky zamestnanosti: verejné služby zamestnanosti, pracovná príprava a výcvik, programy pre nezamestnanú mládež, podpora tvorby nových pracovných miest, programy pre hendikepovaných. Využívanie niektorých nástrojov podpory zamestnanosti v roku 2004 a v prvom polroku 2005.