Vybrané problémy decentralizácie verejnej správy v SR - Žárska, Elena, 1955-
Decentralizácia verejnej správa SR, princípy. Vybrané aspekty stavu a ďalšieho procesu decentralizácie verejnej správy. Nový organizačný prvok - spoločné obecné úrady. Korupcia ako vážna hrozba decentralizácie verejnej správy. Proces decentralizácie verejnej správy nie je ukončený.