Globalizácia a nová ekonomika - Sobotová, Anna
Globalizácia, nová ekonomika, nezamestnanosť. Nezamestnanosť ako problém na Slovensku ale aj vo svete. Nové formy flexibility na trhu práce. Nestabilita a nové formy komunikácie a informačných technológií vymedzia nové pohyblivé obrysy pracovného trhu v širšom ekonomickom priestore.