Transparentnosť v nadobudnutých jazykových kompetentnostiach - Šajgalíková, Helena
Európska únia používa najviac úradných jazykov na svete. Osvojovanie si jazykov a jazyková diverzita. Jazyková diverzita Európskej únie (EÚ). Oficiálne jazyky EÚ. Jazyková príprava. Jazyková politika EÚ. Štandardizácia v osvojovaní si jazykových kompetentností. Jazykové kompetentnosti na úrovni C1. Zloženie výskumného tímu. Metodika výskumu. Predbežné výsledky výskumu.