Seriál : Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Základné pojmy, charakteristika a členenie dlhopisov. Dlhopisy podľa zákona o cenných papieroch. Klasifikácia dlhopisov z hľadiska emitenta. Emisné podmienky dlhopisu . Spôsob určenia výnosu dlhopisu . Emisný kurz dlhopisu . Splatnosť dlhopisov.