Kapitálové životné poistenie a tendencie jeho vývoja - Majtánová, Anna
Kapitálové životné poistenie je viac než len platba poistného do poisťovacej spoločnosti a výplata poistných súm poisteným osobám. Môže byť taktiež využívané na dosiahnutie rôznych finančných cieľov. Postavenie kapitálového životného poistenia na poistnom trhu Slovenskej republiky. Analýza štruktúry kapitálového životného poistenia z pohľadu poistnej matematiky. Vývojové tendencie kapitálového životného poistenia.