Meranie spätnej väzby študentov pomocou dotazníkov - Hrvoľová, Božena
Vysokoškolské vzdelanie ako kolegiálny proces, v ktorom majú spoluzodpovednosť za výsledok učitelia aj študenti. Meranie spätnej väzby študentov pomocou dotazníkov. Sledovanie zdokonaľovania vyučovania i organizácie štúdia.