Úrazové poistenie v roku 2007 - Bolgáč, Ján, 1959-
Úrazové poistenie ako povinné poistenie zamestnávateľa, ktoré ho má ochraňovať pred rizikom ekonomickej záťaže pre prípad jeho zodpovednosti za škodu vzniknutú v dôsledku pracovného úrazu alebo choroby z povolania jeho zamestnancom. Úrazové dávky. Posudzovanie miery zodpovednosti. Sadzba poistného. Nebezpečnostná trieda.